Karácsonyi gömblámpa dekoráció

Ajándék ötletek
// 20 október 2015
Ezer arcú karácsonyi gömblámpa dekoráció. Kiváló otthoni állandó vagy karácsonyi kiegészítőnek de kiváló lehet ajándék ötletnek is, hiszen bármely lakás fénylő dísze lehet.

Karacsonyi gömblámpa nyitott letranBevallom, régi szerelmese vagyok a terméknek. Tavaly ősszel fedeztem fel először egy lakberendezési blog bemutatójában. A képek hatására beindult a fantáziám és nemsokára már a kisfiam szobájában világított esténként az, egyedileg összeválogatott színkombinációjú gömblámpánk. Hihetetlenül megszerette Levi, azóta is minden este világít neki.

Pár héttel később, amikor már aktuálissá vált a karácsonyi dekoráció megálmodása, újra eszembe jutott. Visszatértem a webshopba és az applikációval összeraktam az aranyszálas gömbökből álló lámpasoromat.

Büszkén mondhatom, osztatlan sikere volt a családi összejövetelen és a barátainknak is nagyon tetszett. Majd eljött a vízkereszt és a lámpa valahogy nem került bele a karácsonyi díszeknek fenntartott dobozba, hanem inkább felraktuk az ablakpárkányra. Májusban valószínűleg a zöldellő természet hatására rendeltem néhány vidám színű gömböt az aranyszálas megoldást lecserélésére.
Ekkor már égősort nem kellett vennem, ezért olcsóbban jöttem ki mint legelőször. Most újra közeleg a karácsonyi dekoráció tervezgetése. Bajban vagyok, mert most már még több színből lehet választani és állítólag további újdonságok várhatóak. Legalábbis a facebook oldalukon (link) ezt olvastam.
Szóval garantáltan el fogok tölteni jó néhány percet a válogatós applikációval, mire összeállítom az ide ünnepi hangulat főfelelősét. Persze idén már az anyukám és a sógornőm is gömblámpát szeretne karácsonyra. 🙂

Tekintsd meg az alábbi galériában a termék képeket.

Bővebb információk itt: http://www.cottonballlights.hu

Facebook kommentek