Veszteségmentes lejátszót karácsonyra

Ajándék ötletek
// 20 október 2015
Fiio X1
Hallgass HiFit az utcán is – tiszta hangokat az mp3 helyett! Ajándékozz Te is veszteségmentes lejátszót karácsonyra!

Fedezd fel a FiiO-val a zenei titkokat, amelyeket az mp3 korábban elvett!  Az élő zene hangminőségével megajándékozni az ünnepeltet kedves gesztus.   A jó zene ugyanis meghatározza a hangulatot. Boldogság, tűz, vadság, szenvedély árad belőle. Megnyugtat, felpörget, kikapcsol vagy bekapcsol. Ez főleg akkor igaz, ha egy élethű hangzású, FiiO lejátszót hallgatunk.

„Ha fejhallgatóval a fejemen becsukom a szemem, szinte látom magam előtt a zenekart.”

A zenehallgatási szokások teljesen átalakulnak. Megjelentek a piacon a nagyfelbontású, veszteségmentes lejátszók, amelyek visszaadják azokat a zenei titkokat, amelyeket az mp3 formátum korábban elvett tőlünk. A FiiO barátságos árcédulái  azoknak is elhozzák a koncert hangzást, akik nem szeretnének százezreket fizetni a stúdió minőségért.

Kényelmes kezelés, divatos megjelenés, meggyőző adatok.
A FiiO lejátszók esztétikus megjelenése összhangban van a műszaki adatok között felsorolt, impozáns belső értékekkel.

Veszteségmentes?
Korábban az mp3 zenék helytakarékossági okokból a kevésbé hallható hangokat egyszerűen kidobták – azt mondtuk, hogy az mp3 veszteséges tömörítést használt. Manapság már fillérekért megkaphatjuk a hatalmas tárkapacitású memória kártyákat, így nincs okunk a minőség rovására helyet spórolni, és elveszteni az értékes hangokat.

A FiiO veszteségmentes lejátszói olyan zenei formátumokat (flac, ape, alac, wmv, ape stb.) is lejátszanak, melyeket a legtöbb okostelefon vagy mp3 lejátszó nem, így sosem hallott magasságokba repítik a hallgatókat. Aki egyszer kipróbálja a veszteségmentes zenét, az többé nem akar mp3-at hallani.

Te is ajándékozd meg szeretteidet a FiiO minőség élményével!

http://fiio.hu/index.php/frontpage/fiio-vesztesegmentes-lejatszo

Kategóriák
Ajándék ötletek

Facebook kommentek