Ursa Maior kreatív műhely

Ajándék ötletek
// 20 október 2015
Az Ursa Maior kreatív műhelyben nagyon sok izgalmas program vár ránk.
A steril tankonyhákkal ellentétben itt a családias és barátságos hangulaté a főszerep. Az eszközök hétköznapiak és mégis varázslatot tudunk velük alkotni. Az itt bemutatott és megtanult technikákkal a saját konyhámat varázsolhatom egy valódi cukrászműhellyé vagy kávézóvá vagy laboratóriummá.

A legnépszerűbb workshopok közé tartoznak az édességkészítő oktatások. A bonbonkészítés alkalmával minőségi csokoládét és különleges fűszereket lehet használni. A felkészült és barátságos oktatók nem sajnálják sem az időt sem pedig az alapanyagokat arra, hogy tökéletes édességeket készítsünk. A macaron készítés t is érdemes megtanulni, főleg, hogy nemsokára egy egész napos sweet day keretein belül a trüffelt a bonbont és a macaron készítését is megtanulhatjuk.
Karácsonyra a csokifigurák és a szaloncukor készítése kerül majd a porondra különleges házi készítésű szirupokkal és főzetekkel.

Ha nem az édességek iránt érdeklődünk akkor kiváló választás lehet a gyertyakészítés, főleg, hogy közelednek az ünnepek.
De a programok között találhatunk sajtkészítést, kenyérsütést és barista workshopot is.
Sőt ha egészségesen szeretnénk élni akkor a natúr kozmetikum és szappankészítés, valamint a paleó főzőkurzus is nekünk való.

Az egész műhely hangulata és az oktatók kisugárzása erőt ad abban, hogy elkezdjünk egy új hobbyt és megadják a kezdő lökést arra, hogy olyanokat készítsünk el amire úgy éreztük nem is lennénk képesek. Megtanulhatunk szinte mindent házilag készíteni és ez által tudatosabban élni.
Karácsonyi ajándéknak tökéletes választás még az utolsó pillanatban is, hiszen online is intézhetjük a vásárlást, sőt hamarosan a cég wenshopjában kedvező áron megvásárolhatjuk az alapanyagokat és kelléket. Mindenkinek ajánlom.

Képek az alábbi galériában megtekinthetőek.

Bővebb infók pedig itt: http://www.ursamaior.hu/

 

Kategóriák
Ajándék ötletek, Cikk

Facebook kommentek