Star Wars karácsonyi dekorációk

Cikk
// 23 november 2015
Star Wars karácsony
Star Wars karácsonyi dekorációk nem csak rajongóknak szól hanem azoknak is akiknek van fanatikus a családban és szívesen látnának egy egy dekorációt a fán vagy a karácsonyi környezetben.

A Star Wars dekorációkat többnyire elég egyszerű elkészíteni és akár egy régebbi karácsonyfadísz újra festésével is elég jó eredmény elérhető. Nem is kell hozzá nagy kézügyesség de mindenesetre elengedhetetlen pár karakter jellemzőjének pontos ismerete és ehhez a film hiányában remek ötletet nyújtanak az alábbi galériában szereplő képek. A legegyszerűbbek talán a birodalmi katonákat ábrázoló díszek melyek fekete és fehér festékkel eredeti színben elkészítve igazán mutatósak a fákon.

Persze ha van gyerek a családban és van pár legó akkor azokból fantasztikus birodalmi csillagok készíthetőek de kis kreativitással még egy x-wing vagy romboló is könnyedén a fenyőfán landolhat karácsonykor. Ügyesebbek már megformálhatják a karaktereket is vagy még merészebbek akár fát is építhetnek legóból. Vannak azért már igazi fanatikus kivitelezések is melyek munkahelyen vagy irodában – főleg hogy nemsokára film bemutató – bábukkal valamint legó figurákkal kis dekorációs környezetben mutatják be a Betlehemet.

Sok sok sablont lehet találni az interneten, így papírból nagyon jó Star Wars mintás karácsonyi hópelyhek dekorálhatók. Persze papírból számos egyéb megoldás is szóba jöhet de nagyjából a papír felhasználása itt ki is merül.

Akiktől nem áll távol a varrás azoknak egyszerű dolguk lesz hiszen minta nélkül akár így fotó alapján is fantasztikus star wars figurák varrhatóak, melyek nagyon jól mutatnak a fán. Aki nem ismeri jól a karaktereket azok találnak pár képet a lenti galériában az ügyesebbek pedig akár az Amerikában divatosabb fellógatható cipő utánzatokat is megcsinálhatják az ismert Yoda, Chewbakka, R2d2 mintázatokban.

Ne gondoljuk, hogy egy egy dekorációért mondjuk sok mindenbe be kellene ruházni, hiszen egy egyszerű üres konzerves dobozt mintákkal lyuggatva ugyancsak nagyon jó Star Wars karácsonyi dekorációk készíthetőek.

Ha tetszenek az ötletek akkor ide kattintva nézd meg a többi karácsonyi ötletet.

 

 

Facebook kommentek