Porcelán gyurma recept videó

Cikk
// 25 november 2015Elég sok hideg porcelán gyurma recept kering a neten melynek elkészítése nem egyszerű és borzasztóan időigényes. Itt egy videóban megmutatjuk, hogyan lehet ugyanazt elérni főzéssel 20 perc alatt. Ráadásul nem is kell olyan sok minden hozzá.

Mi is kipróbáltuk a receptjeinket és csak olyat teszünk közzé ami valóban kipróbált módszeren alapul. Mi sem bizonyítja jobban, hogy fel is vettük nektek videóra. A recept borzasztóan egyszerű, mert csak szódabikarbóna és egy kis keményítő kell hozzá, nomeg minden háztartásban fellelhető fali kút által kiengedett csapvíz! 🙂

Egyszer tavaly már kísérleteztünk vele de most Judit segítségével tökéletesre is készítettük. A videó abban is segít hogy lásd az állagát, hogy nehogy idő előtt vedd le a tűzről mert akkor bizony kudarcba fulladhat a karácsonyi dísz projekt.

A videóban továbbá látható pár elkészített alkotás is melyre részletesebben kitérünk következő videónkban, hogy hogyan is készültek, de addig is itt a házi főzős porcelán gyurma recept egy videóban.

 Facebook kommentek