Egészséges karácsonyi mogyorokrém

Karácsonyi Ajándék ötletek
// 20 október 2015
Karácsonyi Almitas mogyorokrémRemek hírünk van azoknak, akik idén tudatosan szeretnének ajándékozni.
Napjainkban rengeteg ember szenved az ételallergia valamely típusától, így nekik lényegesen nehezebb megtalálni azokat a termékeket melyeket bátran fogyaszthatnak.

A mogyorókrém kicsik és nagyok abszolút kedvence, ha nassolásról van szó de létezik-e olyan mogyorókrém melyet fogyaszthat egyszerre cukorbeteg, laktóz érzékeny és glutén érzékeny is? Megtaláltuk a megoldást, az Almitas paleolit termékcsaládban. A többi krémhez képest, itt valódi mogyoró ízt érezhetünk, természetesen török mogyoróból készült, hogy a paleolit étrend szerint táplálkozók is fogyaszthassák. Az édesítése steviával, a természetes édesítővel megoldott, így a cukorral bevitt kalória mennyiségtől is megszabadulhatunk. Nem tartalmaz sem tejet, sem glutént.

Felhasználása nagyon sokrétű, hiszen az egyszerű mogyorókrémes kenyértől kezdve a palacsintán, gofrin keresztül használhatjuk bonyolultabb sütemény csodák elkészítésére is. Ajándékként kiváló szeretteinknek, ismerőseinknek, akik már tudatosan táplálkozva élik mindennapjaikat vagy bármilyen ételallergiában szenvednek. Jó hír azoknak, akik megörültek a hírnek de nem szeretik a mogyorókrémet, hogy mákkrém formájában is megtalálható a boltok polcain.
További recepteket a gyártó honlapján találhatunk.

http://www.termeszetes.com
Facebook kommentek