Karácsonyfadísz ötletek házilag videóval

Cikk
// 30 november 2015
Karácsonyfadísz házilagHa már megvan az alapunk akkor nagyon jó és egyedi dolgokat kreálhatunk mi magunk is, melyek nagyon jó karácsonyfadísz ötletek házilag.

Az aki pedig még nem készítette el a porcelán gyurmát az nézze meg az alábbi videót és látható mennyire egyszerű is a főzős módszerünk a neten terjengő hosszú órákon át készülő hideg porcelánhoz képest.

A videóban 3 dísz elkészítése látható és azokból két darabot ki is festünk. A karácsonyfa dekor ötletek házilag videót inkább amolyan inspiratív videónak szántuk mintsem “hogyan készül” videónak, de végignézve tökéletesen elsajátíthatóak a lépések. A lehetőségeknek tényleg csak a képzelet szab határt de aki úgy gondolja nézzen szét a dekor ötleteink között és talál hozzá rengeteg jó tippet.

 

Karácsonyfa díszek házilagElkészült a 2. videónk melyből megtudhatjátok mit is lehet készíteni a porcelán gyurmából ha a tészta alap már elkészült. Ez inkább olyan inspiratív videó, hiszen az elkészítendő lehetőségek tárháza szinte végtelen. Ha nem tudod hogyan kell a porcelán gyurmát elkészíteni, akkor kattints az alábbi linkre ahol a videóban részletesen megtekintheted: https://www.karacsonyiotletek.hu/porcelan-gyurma-recept/

Szerző: Karácsonyi ötletek, 2015. november 30.

 
Facebook kommentek