Karácsonyi lámpás házilag videóval

Cikk
// 3 december 2015A gyönyörű hangulatú karácsonyi lámpás házilag is elkészíthető és most a 3. videónkban megnézheted lépésről lépésre hogyan készül.

A rohanó világunkban  azt gondolná az ember, hogy a karácsonyi hangulat megteremtése igen sokba kerül ami talán igaz is ha nem ésszel és átgondoltan esünk neki az ünnepi készülődésnek. (Itt van például 9 olcsó dekor ötlet karácsonyra) Íme itt egy példa hogy otthon fellelhető anyagokból mennyire egyszerű elkészíteni egy hangulatos lámpát.

Az drága üvegfesték helyett egyszerű tempera festékkel is befedhetjük a befőttes üvegünket mely minden bizonnyal akad otthon és a karácsonyi szalag helyett akár a felső részén többször áttekert madzagot is használhatunk.

Az elejére példaként egy fenyőfa formát készítettünk majd ragasztottunk fel de lehet rajta angyalka, toboz minta, hópehely vagy akár birodalmi harcos is, a lényeg hogy illeszkedjen a környezetünkbe.

Ajánlott akár három darab különböző méretű üveget elkészíteni melyek igazán nagyon hangulatosan mutatnak egymás mellett!

És íme a videó amiben lépésről lépésre látszik, hogyan készül:

 

 

 


Facebook kommentek